داغ ترینها: ....
در راستای رفع چالش در ۶ حوزه؛

طرح های برگزیده رقابت علمی کنز عرضه شدند

طرح های برگزیده رقابت علمی کنز عرضه شدند

کمیاب آنلاین: 6 طرح برگزیده دومین دوره رقابت علمی کنز (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) از برنامه های جانبی جایزه مصطفی (ص) در یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس 2022) معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.


به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، رقابت علمی کنز ویژه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و مخترعان جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام است که دستاوردهای علمی و فناوری خودرا در قالب یک فایل ویدیویی درون مایه اصلی رقابت علمی کنز جستجوی بهترین راهکارهای علمی و فناوری بمنظور حل مسایلی است که جهان اسلام در آن با مشکل روبروست که می توان بوسیله تبادل ایده میان نخبگان جوان آنها را برطرف کرد.
امسال دومین دوره این رویداد رقابتی در ۲ بخش آزاد و چالش در ۶ حوزه شامل معدن و صنایع معدنی، اقتصاد بانکداری و تامین مالی، آب و محیط زیست، سلامت و فناوری پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و حمل و نقل در حاشیه رویداد فناوری و نوآوری اینوتکس در پارک فناوری پردیس انجام شد.
بر اساس این گزارش، در صورتیکه برای دومین دوره رویداد کنز ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور اسلامی ارائه شده بود، بعد از داوری، ۲۰ طرح از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش انتخاب و در نهایت ۶ اثر به عنوان طرح های برگزیده دومین رقابت علمی کنز معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
مرحله نهایی دومین دوره رقابت علمی کنز با حضور ۲۰ نفر از کشورهای ایران، مالزی و بنگلادش با معرفی بالاترین ها در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۲ پارک فناوری پردیس اجرا شد.
بر اساس این گزارش، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، در دوره های رقابتی کنز دستاوردهای علمی و فناوری در قالب اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، آب، محیط زیست و انرژی، سلامت و فناوری و پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل و معدن و صنایع معدنی نمایش داده شد و منتخبان از طرح های رقابتی خود صحبت دفاع کردند.
در گروه آب، محیط زیست و انرژی، مهدی ملکی، دکتری مهندسی مواد با طرح مدیریت انرژی تجدیدپذیر، وی جای لای استادیار دانشگاه مالزی با طرح غشای نانوکامپوزیت لایه نازک، هادی عطاپور، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با طرح سیستم شبیه ساز، حامد صادقی، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با طرح آزمایشگاه شبیه سازی جریان جفت چند فازی در این مرحله انتخاب شدند.
راه یافتگان نهایی اقتصاد، بانکداری و تامین مالی، حسن بان، مشاور فتیک در انجمن مالی اسلامی ایران با طرح پول دیجیتال متمرکز حلال، مهدی نوری مدرس دانشگاه تهران با طرح پیاده سازی پول دیجیتال در بانک مرکزی، سعیده ممتازی، عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر با طرح کشف تقلب های تراکنش بانکی و کارت اعتباری با کمک هوش مصنوعی برگزیده شدند.
راه یافتگان فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز حسین ذبیحی، کارشناس ارشد رباتیک با طرح ورود فناوری تعاملی به زندگی کودکان، مهرداد آقامحمدعلی کرمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با طرح نرم افزار پروسه کاوی و محمدعلی اخایی با طرح سامانه انیمیشن خودت را بساز در این مرحله انتخاب شدند.
در گروه معدن و صنایع معدنی به ترتیب حسین ملایمت با طرح پهنه بندی زون های مستعد استخراج گاز زغال سنگ، ایرج ارسلان سراج با طرح آلفا رباتی برای تسهیل امور معادن، آیدا میرحیداری با طرح تکنولوژی هیپینو و مدل سازی انتخاب شدند.
در گروه سلامت و فناوری پزشکی نیز ۴ نفر در این دوره انتخاب شدند. محمدعلی خیامیان با طرح هیپرسیتوکینمی بیماران کویید ۱۹، علیرضا میرباقری با طرح سیستم رباتیک جراحی ازراه دور سینا، پیک سی چه دکتر اعصاب مالزی با طرح بهبود یادگیری حافظه و دکتر سیدعلی موسوی شایق عضو هیات علمی دانشگاه مشهد با طرح ساخت دستگاه تولید کووید ۱۹ انتخاب شدند.
در گروه حمل و نقل نیز سعید بستان منش مقدم با طرح سامانه تشخیص خواب آلودگی، ریپون هور با طرح رفتار دینامیکی خاکریز سطح شیب دار و امیرحسین مقدم سلطانی با طرح سیستم توقف اضطراری پله برقی هوشمند راهی این دوره شدند.
علی اکبر صالحی قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم ایران، سعید سهراب پور مشاور بنیاد نخبگان و مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس میهمان این دوره رقابت علمی کنز هستند.
همچنین به ۶ اثر برتر، مدال و تقدیرنامه کنز، نشان طلای ۳۰ گرمی، کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش ۲ هزار دلار، امتیاز ویژه جهت بهره مندی از زمینه های شبکه سازی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، اعطای تسهیلات ویژه تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان از جانب پارک فناوری اعطا شد. منتخبین در نظر دارند راه کارهای خودرا برای مراکز مربوطه برای ایجاد ظرفیت تجاری سازی ارائه دهند.
مرحله پایانی دومین رقابت علمی کنز با حضور صالحی قائم مقام رئیس فرهنگستان علوم و رئیس هیات مدیره بنیاد مصطفی (ص)، یوسف
نوری وزیر آموزش و پرورش، سعید سهراب پور مشاوربنیاد ملی نخبگان و رئیس دومین دوره رقابت علمی کنز و مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس و مدیر بنیاد مصطفی انجام شد.
رییس رقابت علمی کنز: مشارکت دانشمندان جوان در حل چالش های جهان با رقابت علمی کنز محقق می شود
سعید سهراب پور، رئیس دومین دوره رقابت علمی کنز نیز در آیین اختتامیه این رقابت، با حضور علی اکبر صالحی، قائم مقام رییس فرهنگستان علوم و رییس هیات مدیره بنیاد مصطفی(ص)، عذرا پچیهو، وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سند پاکستان و مهدی صفاری نیا رییس پارک فناوری پردیس و مدیر بنیاد مصطفی(ص) و همین طور شماری از علاقه مندان در پارک فناوری پردیس گفت: این رقابت توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) با هدف تکمیل زنجیره ارزش جایزه مصطفی(ص) بنا شده است تا دانشمندان جوان و مستعد جهان اسلام بتوانند راهکاری برای چالش های جهان اسلام عرضه کنند.
وی افزود: در این رقابت دانشمندان جوان زیر ۴۵ سال کارهای پژوهشی و تحقیقاتی خودرا در پاسخ به چالش های حوزه های مختلف به دبیرخانه ارسال کردند.
رییس دومین دوره رقابت علمی کنز اظهار داشت: دانشمندان جوان و مستعد جهان اسلام می توانند راهکارهای خود برای حل چالش های جهان اسلام را در رقابت علمی کنز عرضه کنند.
عضو هیات مدیره بنیاد مصطفی(ص) در مورد مشارکت در این دوره از رقابت علمی کنز توضیح داد: در این دوره ۶۵۸ اثر دریافت شد و ۶۳ چالش از ۱۳ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی داخلی و خارجی مطرح شده بود.
وی افزود: پس از گذشت نزدیک به یک سال از شروع فراخوان دومین دوره رقابت علمی کنز و داوری آثار، ۲۰ اثر بعنوان شایسته تقدیر شناخته شدند که از این تعداد ۹ اثر متعلق به اعضای هیئت علمی، ۷ اثر از فعالان حوزه صنعتی و ۴ اثر از پژوهشگران جوان است و در نهایت ۶ نفر برنده این دوره از رقابت کنز شناخته شدند.
سهراب پور از گروه معدنی زرین، پارک فناوری پردیس، شرکت فنی پارس، ایرانسل، بانک رسالت، دانشگاه خاتم، صندوق علم و فناوری دانشگاه تهران بعنوان حامی مالی این رقابت علمی تشکر کرد.
رقابت علمی کنز
بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) یک مسابقه علمی با نام کنز (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) به وجود آورده است. این مسابقه با هدف تعمیق تفکر و ایجاد نوآوری در جامعه دانشگاهی برای رسیدگی به مشکلات جهان اسلام در زمینه های مختلف آب، محیط زیست و انرژی؛ بهداشت و فناوری پزشکی؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ حمل و نقل؛ اقتصاد، بانکداری و تامین مالی؛ و غیره برگزار می گردد.
در این رقابت علمی دانشمندان، پژوهشگران، مبتکران، دانشجویان دانشگاه ها و اساتید زیر ۴۵ سال تشویق می شوند که ایده ها و دستاوردهای علمی و فناوری خودرا در قالب یک فایل ویدیویی ارائه دهند.
به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از خبرگزاری ایرنا، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲ با تاکید بربر حضور تکنولوژیهای جدید مانند «اقتصاد دیجیتال»، «فناوری هوشمند» و «توسعه پایدار» از ۲۰ الی ۲۳ اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس انجام شد.


1401/02/24
13:58:33
5.0 / 5
604
تگهای خبر: آموزش , اجرا , تكنولوژی , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
لینک دوستان كمیاب آنلاین