logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت خدمات دیجیتال مدیر عامل شركت ملی پست:

حال کسب وکارهای اینترنتی رو به بهبود است

ککمیاب آنلاین: مدیر عامل شرکت ملی پست ایران با اشاره به این که خیلی از کسب وکارها به پلت فرم های داخلی مهاجرت کرده اند، از افزایش درآمد و ترافیک پست در آبان ماه سال جاری آگاهی داد.

حال کسب وکارهای اینترنتی رو به بهبود است


به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، محمود لیائی-معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست ایران- با اشاره به مهاجرت کسب وکارها از پلت فرم های خارجی به پلت فرم های بومی، اظهار داشت: برمبنای قراردادهایی که پست با پلت فرم های داخلی برای جابجایی مرسولات آنان دارد، بطور متوسط بیش از ۳۰ درصد افزایش ترافیک داشته اند.

وی با اشاره به کاهش درآمد و ترافیک پست در مهر ماه گذشته پس از محدودیت های اعمال شده برای برخی پلت فرم های خارجی، از افزایش درآمد و ترافیک این شرکت در آبان ماه نسبت به مهرماه آگاهی داد و اضافه کرد: درآمد شرکت ملی پست و ترافیک مرسولات در آبان ماه نسبت به مهر ماه سال جاری به ترتیب ۲۷ و ۱۶ درصد افزایش داشته است.

مدیر عامل شرکت ملی پست، با اشاره به این که بخشی زیادی از لجستیک و جابجایی کالاهای فروخته شده توسط کسب و کارهای اینترنتی بوسیله پست به انجام می رسد، وضعیت ترافیک و درآمد پست را شاخص مناسبی برای نشان دادن وضعیت کسب و کارهای اینترنتی دانست و اظهار داشت: افزایش ترافیک مرسولات و همین طور درآمد شرکت پست در یک ماه گذشته نشان میدهد که حال کسب و کارهای اینترنتی رو به بهبود است.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، لیائی با اشاره به جابه جایی ۲۵۶ میلیون مرسوله توسط پست در سال گذشته، اشاره کرد: امسال پیش بینی کرده ایم که بتوانیم ۳۰۰ میلیون مرسوله را جابجا نماییم.

گفتنی است بخشنامه پشتیبانی از کسب و کارهای اینترنتی ۱۰ مهر ماه توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رونمایی گردید. این بخشنامه که ۱۴ ماده دارد ۳۰ نوع حمایت دولتی از کسب وکارها و پلت فرم های داخلی را شامل می شود که می توان به ارائه خدمات پستی اشاره نمود. در این بخشنامه تاکید شده تخفیفی در زمینه خدمات پستی ارائه شود که کاربران کسب و کارهای دیجیتال می توانند از آن بهره گیرند.





منبع:

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

0.0 / 5
726
این مطلب را می پسندید؟ (0) (1)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۶ بعلاوه ۵

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
464

دوستان کمیاب آنلاین