logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
اجرا پروژه تخصص تولید قائم مقام كارگروه تخصصی آب و محیط زیست معاونت علمی:

بهره برداری از گلخانه دریایی سواحل مكران تا اواسط دیماه

ببه گزارش کمیاب آنلاین قائم مقام کارگروه تخصصی آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از بهره برداری طرح فناورانه گلخانه دریایی در سواحل مکران تا اواسط دیماه سال جاری اطلاع داد.

بهره برداری از گلخانه دریایی سواحل مكران تا اواسط دیماه

به گزارش روز چهارشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طراحی و ساخت گلخانه دریایی یکی از ۷ سناریویی است که جهت استفاده درست از آب های شور کشور توسط کارگروه تخصصی آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود و شرکت کشت و صنعت مکران مصوب شده و به مرحله اجرا درآمده است.
در این پروژه فناورانه مقرر است، آب های شور بلااستفاده دریای عمان، به چرخه مصرف وارد شود. آب های شوری که حجم زیادی از آب های موجود کشور را به خود مختص کرده است و استفاده بهینه از آنها به گذر از شرایط کم آبی کشور کمک خواهد نمود.
ایران کشوری است که منابع آب شیرین کمی دارد و باید به فکر استفاده درست و بهینه از آب شور دریا در کشور بود. آب هایی که درصد بسیار کمی از آنها در ایران نسبت به کشورهای دارای خطوط ساحلی، مورد بهره برداری قرار می گیرد، منابع آبی مهمی که به علت نبود طرح های فناورانه به چرخه آب مصرفی کشور وارد نمی گردد.
پروژه طراحی و ساخت گلخانه دریایی در ساحل مکران یکی از طرح های فناورانه و نقطه آغازی برای تأمین بخشی از آب مصرفی گلخانه های کشاورزی است. این طرح به مراحل انتهایی خود رسیده است و بزودی از آن بهره برداری می شود. در این طرح، ابتدا آب شور دریاها وارد مخزنی می شود و توسط آب گرم کن های خورشیدی به مرحله تبخیر می رسد، سپس از دستگاهی رطوبت ساز عبور می کند و به کمک کندانسورهایی آنرا تقطیر می کنند و این آب تقطیر شده شیرین را برای آبیاری سبزیجات و صیفی جات استفاده می نمایند.
قائم مقام کارگروه تخصصی آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره این طرح اظهار داشت: پارسال با حمایت معاونت علمی و فناوری، دانش فنی گلخانه های دریایی تدوین و اقدامات اجرایی آن در بعضی سواحل کشور همچون ساحل مکران شروع شد. امید است حداکثر تا اواسط دیماه سالجاری این فناوری بومی شده را بتوان به اتمام و به بهره برداری رساند.
جهانگیر پرهمت بیان نمود: بکارگیری ظرفیت های سواحل خلیج فارس و دریای عمان در توسعه گلخانه های دریایی بستر تولید محصولات کشاورزی و هم اشتغال زایی زیادی را فراهم می آورد و این طرح به اشتغالزایی اهالی چنین مناطقی منجر خواهد شد.


avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

2.5 / 5
1089
این مطلب را می پسندید؟ (1) (1)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۸ بعلاوه ۲

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
823
آموزش
654
تولید
569
بازار
499
اینترنت
476

دوستان کمیاب آنلاین