logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
شبكه اجتماعی شبكه های اجتماعی شركت فناوری

ترامپ در یك قدمی بلاك شدن در توییتر و فیسبوك

ششبکه اجتماعی توییتر که سالها در مقابل رفتارهای ترامپ برای فراخوان راهپیمایی حامیان، انتشار اطلاعات نادرست و دامن زدن به ناآرامی مدارا کرده بود، بعد از اقدام اخیر رئیس جمهور آمریکا در تشویق طرفدارانش برای حمله به ساختمان کنگره، در آستانه ممنوع کردن فعالیت وی قرار گرفت.

ترامپ در یك قدمی بلاك شدن در توییتر و فیسبوك


به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، توییتر روز چهارشنبه اعلام نمود حذف توییت های مختلف ترامپ را الزامی خواهد نمود و سپس بعد از حذف توییت ها، اکانت وی را به مدت ۱۲ ساعت معلق می کند.

این شرکت اعلام نمود اگر رئیس جمهور باردیگر از سیاست یکپارچگی مدنی که مداخله در انتخابات را ممنوع می کند، تخطی کند، به صورت دائمی بلاک خواهد شد.

ساعاتی بعد شرکت فیسبوک هم اعلام نمود اکانت رئیس جمهور را قفل خواهد نمود. این شبکه اجتماعی اعلام نمود: ما به ارزیابی دو تخلف در صفحه رئیس جمهور ترامپ پرداختیم که به معلق شدن ۲۴ ساعته صفحه وی منجر خواهد شد و در این مدت ترامپ نمی تواند از این پلت فرم مطلبی پست کند.

ترامپ روز چهارشنبه از توییتر، فیسبوک و یوتیوب گوگل برای دعوت از حامیانش برای اعتراض در واشنگتن بهره برد.

پس از این که طرفداران افراطی ترامپ به کنگره آمریکا وارد شدند، بعضی از سیاستمداران و حتی سرمایه گذاران فناوری از شبکه های اجتماعی بابت این که برای رئیس جمهور چنین امکانی را فراهم کردند، انتقاد کردند.

توییتر، فیسبوک و یوتیوب همگی اقداماتی برای حذف یا محدود کردن انتشار بعضی از پست های اخیر ترامپ در آشوب های روز چهارشنبه انجام دادند. اما این اقدامات درخواست ها برای حذف اکانت های ترامپ را آرام نکرد.

کریس ساکا، سرمایه گذار سرشناس توییتر در پیامی با خطاب قرار دادن جک دورسی و مارک زاکربرگ، مدیران عامل شرکتهای توییتر و فیسبوک نوشت: دستان شما آلوده به خون است. به مدت چهار سال شما این وحشت را منطقی جلوه دادید. برانگیختن خیانت خشونت آمیز، تمرین آزادی بیان نیست. کسانی که در این شرکت ها کار می کنند هم سهیم هستند. (اکانت ترامپ) را ببندید.

الکس هولمز که در شورای اعتماد و امنیت توییتر حضور دارد هم خواهان بسته شدن اکانت های ترامپ در توییتر شد.

با جریان داشتن آشوب های روز چهارشنبه در کنگره آمریکا، شرکتهای فناوری تلاش کردند واکنش مناسبی داشته باشند. ویدیویی که ترامپ در آن از شورش کنندگان می خواست به خانه بروند اما انتخابات را تقلب می خواند، در توییتر محدود شد تا کاربران نتوانند آنرا لایک کرده یا درباره اش اظهارنظر کنند و سپس به صورت کامل بلاک شد.

فیس بوک هم بعد از علامت گذاری چند ویدیو، چند ساعت بعد تصمیم گرفت آنها را حذف کند. یک مدیر فیسبوک در توییتی نوشت: این یک وضعیت فوق العاده است و ما تدابیر اضطراری متناسب را در پیش گرفته ایم.

در یوتیوب بعضی از کانال های طرفدار ترامپ که حوادث روز چهارشنبه را پخش می کردند از کاربران جهت شرکت در بحث های زنده پول طلب می کردند.

یوتیوب اعلام نموده لایوهایی که به دنبال برانگیختن خشونت بودند و ویدیوی ترامپ را به علت انتشار اطلاعات نادرست درباره انتخابات حذف نمود.

اما اقدامات سریعی که روز چهارشنبه انجام گرفت بسیار اندک و بسیار دیر ارزیابی شد. ترامپ مدتها از شبکه های اجتماعی به نفع خود و برانگیختن آشوب با استفاده از میکروفون هایی که از جانب شرکت هایی نظیر توییتر و فیسبوک در اختیار وی قرار گرفته بود و حتی پخش جلسه مطبوعاتی بهره برده بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، توییتر سال ها به علت جایگاه ترامپ بعنوان رئیس جمهور آمریکا امتیاز ویژه ای برای وی قائل شده است اما زمانی که دوره ریاست جمهوری ترامپ به پایان برسد، این حمایت ها هم خاتمه خواهد یافت.





منبع:

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

0.0 / 5
1259
این مطلب را می پسندید؟ (0) (0)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۱ بعلاوه ۵

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
464

دوستان کمیاب آنلاین