داغ ترینها: ....
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری اعلام كرد:

صادرات و راه اندازی خط تولید محصولات دانش بنیان ایرانی در ۷ کشور جهان

صادرات و راه اندازی خط تولید محصولات دانش بنیان ایرانی در ۷ کشور جهان

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، از صادرات، راه اندازی خط تولید و دفتر فروش محصولات دانش بنیان ایرانی در هفت کشور جهان شامل ترکیه، ارمنستان، افغانستان، بوسنی و هرزگوین، سوریه، عراق و کنیا آگاهی داد.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، مرضیه شاوردی امروز چهارشنبه در ششمین رویداد «چهارشنبه های نوآورانه» با اشاره به برگزاری رویداد «یکشنبه های صادراتی» از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری اظهار نمود: برگزاری این رویداد تا حالا به صادرات و نیز راه اندازی خط تولید و دفتر فروش محصولات دانش بنیان به این هفت کشور منجر شده است.
وی، با اشاره به بسته خدمات صادراتی صندوق نوآوری برای شرکت های دانش بنیان، «توانمندسازی صادراتی»، «شبکه سازی صادراتی» و «تامین مالی صادراتی» را از آن جمله برشمرد و اظهار داشت: توانمندسازی صادراتی شامل آموزش و مشاوره صادراتی، استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی و حفاظت از مالکیت فکری است.
شاوردی با اعلان اینکه صندوق نوآوری ۷۰ درصد هزینه های گرفتن استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و ۷۰ درصد هزینه ها تا سقف ۶۰ میلیون تومان در سال را برای دریافت استانداردهای تخصصی - سیستمی پرداخت می کند، اضافه کرد: این رقم برای گرفتن تاییدیه های ملی نیز ۷۰ درصد هزینه ها تا سقف ۶۰ میلیون تومان است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: همین طور صندوق نوآوری ۷۰ درصد هزینه های شرکت های دانش بنیان جهت استفاده از خدمات آزمایشگاهی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان را تقبل می کند.

حمایت بلاعوض ۳.۴ میلیارد تومانی برای گرفتن استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی
شاوردی همین طور اشاره کرد: صندوق نوآوری در سال ۱۳۹۹ مبلغ سه میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۳.۴ میلیارد تومان بصورت بلاعوض از شرکت های دانش بنیان برای گرفتن استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی حمایت کرده است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی همین طور با اشاره به حمایت این صندوق از بحث حفاظت از مالکیت فکری نیز اظهار داشت: صندوق نوآوری ۷۵ درصد هزینه ها تا سقف ۲۰ میلیون تومان برای تحلیل پتنت و تحلیل نقض پتنت، ۸۵ تا ۹۰ درصد هزینه ها تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برای ثبت اختراع در خارج از کشور، ۸۵ درصد هزینه ها تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان برای ثبت نشان تجاری در خارج از کشور و ۸۵ درصد هزینه ها تا سقف ۴۵ میلیون تومان در سال برای ثبت طرح صنعتی در خارج از کشور را به شرکت های دانش بنیان پرداخت می کند.


حمایت بلاعوض ۷۰۰ میلیون تومانی از شرکت های دانش بنیان برای ثبت ۱۶ تقاضانامه PCT و هشت اختراع در خارج از کشور
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی همین طور اشاره کرد: در سال ۱۴۰۰ برای ثبت ۱۶ تقاضانامه PCT و هشت اختراع در خارج از کشور بیش از ۷۰۰ میلیون تومان بصورت بلاعوض از شرکت های دانش بنیان حمایت کرده است.
شاوردی در ادامه این رویداد، خدمت «شبکه سازی صادراتی» صندوق نوآوری را نیز شامل پشتیبانی از حضور مستقل و نیز حضور شرکت های دانش بنیان در پاویون نمایشگاه های خارجی، پشتیبانی از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های دائمی خارجی، اعزام و پذیرش هیات های تجاری، حضور شرکتها در رویدادهای «یکشنبه های صادراتی» و اعطای کمک های توسعه ای عنوان نمود.
وی اضافه کرد: امسال ۱۸۳ نمایشگاه خارجی در زمینه های مختلف فناوری برگزار می گردد که صندوق نوآوری ۷۰ درصد هزینه های حضور شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه ها را تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان بصورت بلاعوض پرداخت خواهدنمود.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه به تشریح دستاوردهای پاویون های صندوق نوآوری در نمایشگاه های خارجی پرداخت و اصرار کرد که این صندوق از تمامی توافقنامه ها و قراردادهای امضا شده در این پاویون ها حمایت می کند.
وی با اشاره به حمایت صندوق نوآوری از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های دائمی خارجی نیز اظهار داشت: این صندوق ۷۰ درصد هزینه های حضور شرکتها در این نمایشگاه ها تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان را پرداخت می کند. تا حالا ۱۱۵ شرکت دانش بنیان از این خدمت صندوق نوآوری بهره برده اند.
شاوردی در ادامه از حمایت صندوق نوآوری از اعزام و پذیرش هیات تجاری و فناوری از کشورهای مختلف آگاهی داد و اظهار داشت: صندوق ۹۰ درصد هزینه های اعزام هیات ایرانی تا سقف ۶۰ میلیون تومان در سال را تقبل می کند. این رقم برای پذیرش هیات تجاری تا ۹۰ درصد هزینه ها تا سقف ۶۰ میلیون تومان در سال است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی اعزام ۱۹۳ شرکت در قالب های تجاری به کشورهای قرقیزستان، روسیه، بوسنی و هرزگوین، ترکیه و امارات و نیز پذیرش هیات های تجاری از کشورهای روسیه، افغانستان، بوسنی و هرزگوین، گامبیا بصورت حضوری و کشورهای افغانستان، عراق، اوراسیا، ترکیه، سوریه و چین بصورت مجازی را قسمتی از دستاوردهای خدمت شبکه سازی صادراتی صندوق نوآوری امسال عنوان نمود.

اثرگذاری رویداد «یکشنبه های صادراتی» در توسعه صادرات محصولات دانش بنیان
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی همین طور با اشاره به برگزاری سلسله رویدادهای «یکشنبه های صادراتی» از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی بمنظور توانمندسازی شرکت های دانش بنیان در عرصه صادرات اظهار داشت: تا حالا ۲۲ رویداد «یکشنبه های صادراتی» در ۱۰ حوزه فناوری برگزار شده است. در حاشیه این رویدادها نیز نمایشگاه های محصولات دانش بنیان با حضور ۶۲ شرکت تشکیل شده است.
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری اعلام نموده است: در «یکشنبه های صادراتی» تا حالا به هزار و ۳۰۰ متقاضی برای ورود به بازار ۱۴ کشور و نیز دو اتحادیه اقتصادی اوراسیا و اروپا خدمات آموزش و مشاوره ارائه شده است. همین طور مذاکرات اختصاصی میان ۲۴۹ شرکت دانش بنیان ایرانی با ۲۸۹ مشتری خارجی شکل گرفته است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد: رویدادهای «یکشنبه های صادراتی» صندوق نوآوری تا حالا به صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان به کشورهای ترکیه، ارمنستان، افغانستان، بوسنی و هرزگوین، سوریه، عراق و کنیا و نیز راه اندازی خط تولید و دفتر فروش محصولات دانش بنیان در کشورهای ترکیه، سوریه، ارمنستان، افغانستان، بوسنی، سوریه و عراق منجر گردیده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خدمت «تامین مالی صادراتی» صندوق نوآوری را نیز شامل راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر مشترک با نهادهای متناظر/مشابه، تامین مالی شرکتها و پروژه های صادراتی در قالب انواع تسهیلات و سرمایه گذاری، اعطای تسهیلات راه اندازی خط مونتاژ در خارج از کشور و اعطای تسهیلات جایزه صادراتی عنوان نمود.

1400/09/13
23:43:08
0.0 / 5
1101
تگهای خبر: آموزش , بازار , پروژه , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(2)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
لینک دوستان كمیاب آنلاین