عرضه سامانه های مبتنی بر IOT با کاربردهایی از ردیابی کودک و سالمند تا پایش سوخت خودرو ها
به گزارش کمیاب آنلاین یکی از شرکتهای دانش بنیان سه سامانه مبتنی بر اینترنت اشیا (IOT) سه نرم افزار کاربردی برای ردیابی خودرو، اشخاص، اموال و همینطور پایش تردد خودرو ها را عرضه نموده است که به قول آنها تابحال ۳۵۰ نمایندگی در سرتاسر کشور، دایر و یک نمایندگی در کردستان عراق به راه افتاده است.
عماد جعفرپور، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در گفتگو با ایسنا با بیان این که این شرکت از سال ۸۷ با شعار "فراتر از صفر و یک" فعالیت خویش را در زمینه عرضه خدمات مبتنی بر اینترنت اشیا شروع کرده است، اظهار داشت: با توسعه فعالیتهای این شرکت هم اکنون در سرتاسر کشور ۳۵۰ نمایندگی فعال فروش و خدمات بعد از فروش را دایر کردیم، ضمن آنکه در حوزه فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات توانستیم گواهینامه ثبت و تاییدیه نرم افزارها را دریافت نماییم.
وی "نرم افزار مدیریت و پایش ناوگان حمل و نقل"، "نرم افزار مدیریت توریع و اعزام ناوگان یاور" و "نرم افزار نگهداری و تعمیر پیشگیرانه ماشین آلات" را از مهم ترین محصولات این شرکت نام برد که به بازار عرضه شده است.
سامانه ردیابی ناوگان حمل و نقل
جعفرپور، به جزئیات سامانه مدیریت ردیابی و کنترل ناوگان حمل و نقل (FMS) اشاره نمود و افزود: مشتریان این سامانه سازمان ها و شرکت ها و همینطور اشخاص است و نصب این سامانه بر روی خودرو ها باعث خواهد شد که علاوه بر پیشگیری از سرقت بتوان خودرو ها را پایش کرد.
وی تصریح کرد: کاربران می توانند از راه "نرم افزار تحت وب" و یا "اپلیکیشن های اندروید و IOS" از این پلت فرم بهره مند شوند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ردیابی کودکان و سالمندان را از دیگر کاربردهای این نرم افزار نام برد و خاطرنشان کرد: علاوه بر آن با اتصال آن به اموال مهم مانند موبایل میتوان در صورت سرقت آنها را ردیابی کرد.
مدیر این شرکت عضو سندیکای شرکتهای شناسایی و مکان یابی رادیویی، پایش سوخت خودرو ها را از دیگر کاربردهای آن ذکر کرد و اظهار داشت: در شرایط گرانی سوخت میتوان از این نرم افزار برای پایش میزان سوخت مصرفی بخصوص در مناطق مرزی بهره برد.
جعفرپور استفاده آسان از سامانه در کنار آموزش های تخصصی در سایت به صورت چند زبانه، قابلیت کار با سخت افزارهای مختلف خارجی و ایرانی مانند Meitrack، Tzon، Otrix و Concozx و مشاهده آخرین موقعیت خودرو یا شخص و سرعت به صورت لحظه ای، امکان مشاهده تک تک دستگاه ها در کنار هم یا به صورت خوشه بندی برای زمانی که تعداد دستگاه ها بالا است را از خصوصیت های این سامانه نام برد.
وی با اشاره به اینکه در نرم افزار امکان ارسال گزارشی از میزان سرعت راننده به کارفرما پیشبینی شده است، اضافه کرد: این سامانه همینطور مجهز به سیستم پایش آنلاین دمای یخچال ماشین ها است، ازاین رو بمحض قطع شدن سیستم سرمایش و کم شدن سرما، به اپراتور اخطار می دهد.
به گفته این محقق، این نرم افزار قابل استفاده در خودرو های حمل پول، شرکتهای پخش مواد غذایی و دارو، شرکتهای حمل و نقل فرآورده های نفتی و پتروشیمی، شرکتهای ترانزیت داخلی و بین المللی انواع کالاها و شرکتهای راه سازی و تولیدکنندگان صنعتی است.
سامانه ای برای درخواست و اعزام خودروی سازمانی
جعفرپور در مورد پلت فرم درخواست و اعزام خودروی سازمانی توضیح داد: امروزه یکی از دغدغه های مدیران شرکت ها و سازمان، کنترل و مدیریت سیستم حمل و نقل و ایجاد بستر مناسب برای ارتباط با سایر واحدها برای انجام هرچه بهتر و سریع تر مأموریت ها، عملیات و توزیع افراد است.
وی افزود: ما در این شرکت توانستیم طراحی سامانه درخواست خودرو را پیاده سازی نماییم.
مدیر عامل این شرکت، ایجاد کانال ارتباطی جدید و قوی تر با مشترکین با قابلیت ثبت تاریخچه فعالیت ها، نظارت آنلاین و دقیق بر ناوگان و مشاهده عملکرد آنها، بایگانی و جست و جوی راحت و آسان از اطلاعات مأموریت ها و درخواست کارکنان و افزایش بهره وری و کارآمدی ناوگان را از قابلیت های این سامانه نام برد.
سامانه ای برای نگهداری و تعمیرات ماشین آلات
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان فعال در حوزه IOT سیستم مدیریت نگهداری هوشمندانه را یک سیستم سرویس نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه ماشین آلات دانست که در آن با مجموعه فعالیت ها و روش های منظم و دوره ای مبادرت به بررسی وضع موجود، به روز رسانی و حفظ تجهیزات می کند.
وی اطمینان حاصل کردن از کارایی تجهیزات را یکی از بزرگترین اقدامات سازمان ها در جهت ارتقای بهره وری عنوان نمود و اظهار داشت: متاسفانه خیلی از شرکت ها و سازمان ها به علت نبود برنامه منسجم در زمینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات، با چالش های بزرگی مواجهند و ما برای رفع این چالش مبادرت به عرضه نرم افزار نگهداری و تعمیرات کردیم.
جعفرپور فرایند اجرایی سازی این نرم افزار را شامل ۶ مرحله عنوان نمود و افزود: "جمع آوری اطلاعات در ارتباط با هر تجهیز و فرد مسؤول"، "برنامه ریزی"، "زمان بندی"، "اجرا"، "تکمیل و نگهداری دقیق تر پس از تعمیرات" و "آنالیز عملیات اجرایی شده" ۶ فرآیندی است که این نرم افزار برای تعمیرات پیشگیرانه ماشین آلات اجرایی می کند.
وی بین المللی سازی محصولات را از چشم اندازی های این شرکت دانست و تصریح کرد: این چشم انداز را در نزدیکی خود می بینیم؛ چون که توانستیم نخستین نمایندگی بین المللی خویش را در کردستان عراق راه اندازی نماییم.
جعفرپور با اشاره به اینکه در کنار موفقیت های حاصل شده با چالش هایی در حوزه هایی چون مالیات، بیمه و واردات و تخصیص ارز مواجه هستیم، اظهار نمود: متاسفانه بوروکراسی های موجود بسیار آزار دهنده است، ضمن آنکه نبود حساب بانکی بین المللی به علت تحریم ها فعالیت شرکتهای فناور و دانش بنیان را سخت و سخت تر کرده است.
وی با تکیه بر لزوم همت دولت در رفع موانع تراشی در راه توسعه شرکتهای دانش بنیان و فناوری، خاطرنشان کرد: در کنار آن خدمات نهادهای حمایت کننده مانند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی ارزشمند است.
منبع: kamyabonline.com
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب