رییس سازمان غذا و دارو اعلام كرد
دارو خط مقدم جنگ اقتصادی مقابل ایران
به گزارش كمیاب آنلاین رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی، اظهار داشت: در جنگ اقتصادی ظالمانه كنونی كه با عنوان ˮتحریمˮ دشمن به ما تحمیل كرده، حوزه دارو در خط مقدم قرار دارد.
به گزارش كمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، دكتر محمدرضا شانه ساز در نشست خبری سومین یادواره ایثارگران و شهدای حوزه دارویی كشور اظهار داشت: شهادت سردار رشید اسلام كه اسوه تقوی و مجاهدت بود، شهید سردار سلیمانی و همراهان شان خصوصا شهید ابومهدی كه یك عمر در راه تحقق كلمه حق و اهداف بلند انقلاب اسلامی مجاهدت كردند را تسلیت می گویم.
وی ادامه داد: امروز بیشتر از هر زمانی نیازمند معرفی این الگوها به جامعه و به خصوص جوانان هستیم. شهادت سردار سلیمانی و همراهان شان بسیار تلخ و ناگوار بود؛ اما مشكل دشمنان ما این است كه معنا و مفهوم ایمان و شهادت را نمی فهمند. عزیزان ما را شهید كردند و احساسات امت اسلامی را جریحه دار كردند اما باید بدانند كه این شهادت ها همواره موجب حفظ وحدت و آرمان گرایی بیشتر در میان جامعه و خصوصاً جوانان می شود.
شانه ساز اشاره كرد: آنها نمی دانند كه شهید كردن اسطوره های ملی ما نتیجه ای جز بی حرمت، كم بها و بی آبرو شدن خودشان در نزد ملت های اسلامی ندارد. بارها در طول تاریخ و خصوصاً در ۴۰ سال قبل این شهادت ها را تجربه كرده ایم و دیده ایم كه اثراتش برای امت اسلامی بسیار پربار خواهد بود. البته آن عزیزان به آرزویشان كه شهادت بود رسیدند و الطاف الهی و بركت به دنبال خواهد داشت و برای دشمنان این اقدامات به شكست و خروج از منطقه با ذلت خواهد انجامید كه ان شالله همه اینها مقدمه ای برای ظهور امام زمان (عج) باشد.
وی با اشاره به برگزاری سومین یادواره ایثارگران و شهدای داروسازی كشور اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس حوزه دارویی كشور خدمات بهادار ای را ارائه نمود. در آن زمان تحریم های دارویی در شرایطی اعمال می شد كه توان صنعت داروسازی كشور مانند الان نبود و شركت هایی را داشتیم كه صرفا كار بسته بندی دارو را انجام می دادند و فاقد هر گونه دانش بومی در حوزه داروسازی بودیم كه شرایط سختی را در كشور به وجود آورده بود. در عین حال طرح ژنریك وجود نداشت و پزشكان با برندها آشنا بودند و ما بازار مكاره ای را در آن زمان داشتیم. در سال هایی كه این شرایط مردم و رزمندگان مان را آزار می داد، این تهدیدات را به فرصت بدل كردیم و توانستیم طرح ژنریك را در كشور اجرا نماییم كه در سال های جنگ توانست از ایجاد رقابت های كاذب جلوگیری كند.
وی افزود: صنعت داروسازی ما در آن سال ها جهش عمده ای كرد و با اتكا به توان داخلی به علم تولید خیلی از داروها و در عین حال توسعه دانشگاه ها و دانشكده های داروسازی دست یافتیم؛ بطوریكه هم اكنون ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز كشور را در داخل تولید می نماییم. در آن زمان افرادی بودند كه در سنگر كارخانه های داروسازی و در حوزه صنعت دارو خدمت كرده و داروی جبهه ها و پشت جبهه ها را تامین می كردند.
رئیس سازمان غذا و دارو همین طور اظهار داشت: در آن زمان در شهرهایی مانند كرمانشاه، خوزستان، كردستان و... كه بمباران می شدند شهرها خالی از سكنه می شد و همه مراكز تعطیل بودند، اما داروخانه هایی را می دیدیم كه در همان شهرها خدمت ارائه می كردند و نتیجه آن آزاده ها و شهدایی بود كه در این عرصه داریم. در حال حاضر هم در جنگ اقتصادی ظالمانه ای كه بعنوان تحریم، دشمن به ما تحمیل كرده، حوزه دارو در خط مقدم قرار دارد. هر كجا كه دشمن بتواند در زمینه داروهای مورد نیاز كشور ما را گرفتار مشكل كند كوچكترین رحم و مروتی از خودش نشان نمی دهد. بدین سبب ما باید از درون خودمان را تقویت نماییم و به جوانان و پیشكسوتان حوزه دارویی كشور اتكا نماییم كه با همه فشارها دشمن نتواند مشكل حادی در حوزه دارو برایمان ایجاد كند.
وی ادامه داد: در عین حال باید از سازمان های حقوق بشری خواست كه تنها شعار حقوق بشر ندهند و سكوت نكنند. چونكه اساسا اقدامات دشمنان ما جنایت مقابل بشریت است. اگر در كشور مشكل چندانی لمس نمی گردد به سبب توانمندی هایی است كه از سال ها پیش در حوزه دارو در كشور به وجود آمده است.
شانه ساز اشاره كرد: در زمان جنگ یكی از چالش های ما پاسخگویی به حملات شیمیایی دشمن بود كه برای نخستین بار با این وسعت و تنوع مقابل رزمندگان و شهروندان ما در سایه سكوت مرگبار دشمنان این كشور صورت گرفت. آن زمان هیچ منبع علمی در این زمینه وجود نداشت و این مواد ناشناخته بودند، اما باز هم با تلاش دانشكده های داروسازی این مواد شناسایی شدند و مواد مختلفی مقابل آنها بوجود آمد. در آن زمان برخی اساتید داروسازی با وجود اینكه پذیرش بالایی در دانشگاه های خارجی داشتند، مملكت را در زیر موشك باران و بمباران ترك نكردند و چراغ داروسازی را روشن گذاشتند و داروهایی را برای مقابله با اثرات مواد شیمیایی ایجاد كردند. حال مقرر است در این همایش از تعدادی از این عزیزان تقدیر شود. در عین حال سومین یادواره ایثارگران و شهدای حوزه داروسازی كشور كه قرار بود در شانزدهم دیماه برگزار شود، به سبب تداخل با تشییع پیكر شهید سردار قاسم سلیمانی به سی ام دیماه موكول خواهد شد.
به گزارش كمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، در ادامه این جلسه سردار فتحیان - مسوول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به شهادت سردار قاسم سلیمانی اظهار داشت: شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام سردار سلیمانی و همراهان شان خصوصاً مجاهد بزرگ ابومهدی مهندس را تسلیت عرض می كنم. حادثه تلخی كه به وسیله دولت تروریستی آمریكا كه به كشوری دیگر تجاوز و به این عزیزان حمله كرد، صورت گرفت.
وی ادامه داد: ۳۸ سال با سردار سلیمانی مانوس بودم و دوران دفاع مقدس را در خدمت ایشان فعالیت كردم و افتخارم رفاقت و دوستی با اوست. سردار سلیمانی فقط یك فرمانده بزرگ یا دیپلمات كاركشته یا یك سیاست مدار جامع نبود، بلكه انسانی جامع و چند بعدی بود. حسن تدبیر در طراحی های عملیات، انتخاب منطقه عملیات و... از خاصیت های شاخصش در عملیات ها بود. در عین حال به سربازان و بسیجیان رسیدگی ویژه ای می كرد. بطوریكه پس از هر عملیات یا در حین عملیات به محض اینكه فراغت پیدا می كرد به اورژانس خط می آمد و احوال مجروحان را می پرسید و در عین حال به پزشكان و پرستاران خداقوت می گفت. پس از دفاع مقدس برای امنیت در جنوب شرق كشور كوشش كرد و همه مردم با روحیه انسانی و متواضع سردار سلیمانی آشنا هستند. او معتقد بود كه یكی از راه های ایجاد امنیت ارائه خدمات پایدار به مردم است. یكی از كسانی كه ایجاد بیمارستان های صحرایی را در نقاط صفر مرزی و در مناطق كمتر برخوردار سفارش می كرد سردار سلیمانی بود. حتی در آخرین برنامه هایشان خودش به همراه شهید ابومهدی برای امداد رسانی به مردم خوزستان به این شهر رفتند.
فتحیان افزود: روحیه مردم داری و مردم یاری در شهید سلیمانی برجسته بود. انس و الفتی كه خانواده شهدا با شهید سلیمانی داشتند بی نظیر بود. باید توجه كرد كه شهید سردار سلیمانی در دوره خدمت شان هزاران سلیمانی تربیت كردند و هستند كسانی كه راه شان را ادامه دهند و امروز جهان اسلام از آن نیروها بهره مند می شود.
فتحیان در ادامه صحبت هایش ضمن تقدیر از كوشش های صنعت داروسازی كشور و دانشگاه های علوم پزشكی اظهار داشت: در حوزه داروسازی پیشرفت های بسیاری را داشته ایم؛ بطوریكه ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز كشور را تولید می نماییم. بر همین مبنا از سه سال پیش برای تجلیل از پیشكسوتان و شهدای صنعت داروسازی برنامه ریزی كردیم. در حوزه داروسازی ۳۰ نفر شهید داریم كه هفت نفرشان متخصص داروسازی بودند، ۱۹ نفر دانشجوی داروسازی بودند و چهار نفر هم كارشناس داروسازی داریم.
منبع: كمیاب آنلاین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب