logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
آموزش چاپگر سه بعدی فناوری

استفاده از ژلاتین و قند برای چاپ سه بعدی ربات های نرم

ککمیاب آنلاین: پژوهشگران دانشگاه یوانس کپلر لینز واقع در اتریش با بهره گیری از مواد زیست تخریب پذیر همچون ژلاتین و قند نوعی جوهر چاپگر سه بعدی ساختند که امکان چاپ ربات های نرم را فراهم می آورد.

استفاده از ژلاتین و قند برای چاپ سه بعدی ربات های نرم

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از ساینس، پژوهشگران برای این منظور، علاوه بر قند و ژلاتین، اسید سیتریک و گلیسرین را به این ترکیب افزودند تا در مقابل کپک مقاومت بیشتری پیدا کند و هنگام غوطه ور شدن در آب، انعطاف پذیرتر شود. با تغییر در خاصیت های این ماده جوهری به دست آمد که قابلیت چاپ سه بعدی ربات های نرم را فراهم می آورد.
محققان بمنظور استفاده از این ماده، ابتدا آنرا گرم کردند تا نرم شود و سپس با بهره گیری از یک نازل چاپگر سه بعدی که در یک اتاق سرد مورد استفاده قرار گرفت، ساختارهایی را چاپ کردند که به سرعت سرد و سخت شدند.
در این آزمایش پژوهشگران ابتدا توانستند یک ساختار متحرک نرم با هدایت پنوماتیک بسازند که به درستی کار می کرد. سپس مجموعه ای از سنسورهای کشسان موج بر (waveguide) را چاپ کردند که در رابطه با لامپ های LED عملکرد مطلوبی داشتند. در مرحله بعد سنسورهای موج بر را با ساختار متحرک ترکیب کردند تا یک ربات نرم بسازند. بعد از آن با متصل کردن سه موج بر به یکدیگر و اتصال آنها به یک کنترل کننده دکمه ای توانستند میزان تغییرشکل موجبرها را کنترل کنند.
یکی از کاربردهایی که برای ربات های نرم پیش بینی می شود، حرکت آنها در بدن و دارورسانی به نقاطی است که با سایر فناوری ها امکان آن وجود ندارد.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Science Robotics انتشار یافته است.


منبع:

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

0.0 / 5
831
این مطلب را می پسندید؟ (0) (0)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۲ بعلاوه ۵

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
464

دوستان کمیاب آنلاین