logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
آموزش اجرا تخصص تلفن

آخرین مرحله حیاتی آزمایش پرتاب موشک فوق سنگین ناسا ناموفق ماند

ککمیاب آنلاین: نخستین تلاش اداره کل ملی هوانوردی و فضا (ناسا) برای انجام آخرین آزمایش حیاتی موشک فوق سنگین (SLS) پیش از پرتاب، به سبب بروز مشکلی در پرتاب گر متحرک این سامانه روز گذشته (یکشنبه) بی نتیجه ماند و مقرر است این عملیات امروز (دوشنبه) تکرار شود.

آخرین مرحله حیاتی آزمایش پرتاب موشک فوق سنگین ناسا ناموفق ماند

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی اسپیس نیوز، سامانه پرتاب فضایی فوق سنگین (موشک۳۳۲ فوتی) آمریکایی که از سال ۲۰۱۱ درحال تکمیل است، عمده ترین سامانه پرتاب فضایی ژرف کاوشگری ناسا به شمار می آید که روز گذشته قرار بود در پرتابی تمرینی آزمایش شود. این پرتاب از ماه فوریه (بهمن ۱۴۰۰) به تعویق افتاده است. ناسا ساعت ۱۲ بامدادان دیشب اعلام نمود این آزمایش به سبب بروز مشکلی در خنک کننده های پرتابگر متحرک عقب می افتد.
این پرتاب تمرینی به نام تمرین لباس مرطوب (wet dress rehearsa) همه مراحل پرتاب را بدون پرتاب واقعی موشک شبیه سازی می کند. این تمرین شامل راه اندازی موشک فوق سنگین و فضاپیمای اوریون، بارگذاری پیشران های فوق خنک کننده در مخازن تانک، انجام مراحل شمارش معکوس بصورت کامل، برگرداندن ساعت و شمارش معکوس و تخلیه مخازن است.
خانم شارلی بلک ویل تامپسون مدیر برنامه آرتمیس ناسا در گفت وگویی تلفنی با خبرنگاران اظهار داشت که یکی از خنک کننده ها درست کار نمی کرد و مهندسان آنرا بررسی کردند؛ اما مشکل حل نشد و مدیر برنامه ها از خنک کننده اضافی استفاده کرد، ولی بعد متوجه شدیم آن خنک کننده هم مشکل دارد و تصمیم گرفتیم پرتاب را متوقف و مشکل را بررسی و حل نماییم.
وی اضافه کرد: بررسی و حل این مشکلات حدود چهار یا پنج ساعت به طول می انجامد و بر این اساس تلاش باردیگر برای بارگذاری پیشران ها در موشک اوایل وقت دوشنبه امکان دارد. تنها مشکل روز گذشته کار نکردن خنک کننده ها بود که گروههای متخصص درحال بررسی آن هستند.
در صورتی که ناسا موفق به انجام این پرتاب تمرینی نشود، برنامه های بعدی به این امر بستگی دارد که آمادگی های مورد نیاز برای پرتاب تا کجا پیش رفته باشد.
مایکل سرافین مدیر برنامه آرتمیس ناسا گفت اگر متخصصان در بارگذاری پیشران ها تا نقطه مشخصی پیش رفته باشند، ناسا باید چند روز فعالیت ها را متوقف نماید تا ذخایر هیدروژن مایع این سامانه باردیگر پر شود. همین طور در صورتیکه عملیات پیش از رسیدن به آن نقطه مشخص متوقف شده باشد، ممکنست ناسا فردا (سه شنبه) را انتخاب نماید.
این پرتاب تمرینی آزمایش اصلی و نهایی قبل از پرتاب سامانه پرتابگر فوق سنگین است که باید برای اجرای ماموریت آرتمیس یک ناسا صورت گیرد. برنامه آرتمیس ماموریت بدون خدمه به ماه است که مقرر است ناسا برای نخستین بار از این موشک یعنی سامانه پرتاب فضایی استفاده نماید.


منبع:

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

0.0 / 5
624
این مطلب را می پسندید؟ (0) (0)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۶ بعلاوه ۱

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
464

دوستان کمیاب آنلاین