logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
آموزش ابزار اپراتور اینترنت

كسب وكارهایی كه با دوركاری به نتیجه می رسند

کكمیاب آنلاین: در شرایطی كه ویروس كرونا به ایران هم رسیده و یكی از عوامل پیش گیری از آن، حضور كمتر در مكان های عمومی عنوان شده است، شركت هایی كه قبل تر فرهنگ دوركاری را برای كاركنان خود جا انداخته اند، با برخورداری از ابزارهای فناوری، راحت تر می توانند از این امكان برای ادامه فعالیت خود استفاده كنند، درحالی كه كسب وكارهای سنتی مسیر دشوارتری در پیش دارند.

كسب وكارهایی كه با دوركاری به نتیجه می رسند

به گزارش كمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، بااینكه تنها یك هفته از زمانی كه اولین خبر رسمی مبتلاشدن به ویروس كرونا در كشور انتشار یافت، می گذرد، اما كرونای جدید با نام كووید ۱۹ در همین مدت تاثیر زیادی داشته است؛ از افرادی كه در خیابان ها با ماسك و دستكش رفت وآمد می كنند تا تعطیلی خیلی از مراكز آموزشی و حتی بسته شدن مرزهایمان از طرف كشورهای همسایه و لغو خیلی از پروازها.
اطلاعات كم و بیشتر از ویروس كرونا می گوید حضور در مكان های عمومی از بیشترین احتمالات مبتلاشدن به این ویروس می باشد، برای اینكه كرونا بااینكه طبق آمار در مقایسه با خیلی از بیماری های خانواده خود احتمال مرگ كمتری دارد، اما مبتلاشدن به آن به آسانی قرار گرفتن در معرض عطسه ها و سرفه های یك مبتلا و دست دادن با وی است.
اما یكی از مواردی كه این روزها برای كاهش هرچه بیشتر مراجعه به مكان های عمومی مورد توجه قرار گرفته، استفاده از دوركاری در محیط های اداری است. دوركاری یا انجام وظایف كاری در منزل، یكی از راه هایی است كه می تواند از حضور افراد مبتلا و احتمال انتقال این ویروس توسط آنها بكاهد و همین طور كسانی كه در معرض انتقال هستند را در مقابل این ویروس حفظ كند.
نگرانی از همه گیری این ویروس، باعث شده دولت ژاپن از شركت ها بخواهد تا امكان كار كردن كارمندان خود از منزل را فراهم آورند. بااینكه همین حالا هم خیلی از مراكز آموزش از مدارس و دانشگاه ها در شهرهایی كه مبتلایان به كرونا تایید شدند، تعطیل شده است، اما خیلی از رفت وآمدها در شهر مربوط به ادارات است و در ایران كه آمار رسمی مبتلایان به كرونا افزایش یافته، همچنان خیلی از ادارات و شركت ها فعالیت عادی خودرا دارند.
اما در دوركاری، كاركنان می توانند وظایفی كه به آنها محول شده را بدون حضور فیزیكی در محل كار و سازمان خود و با رعایت ضوابط انجام دهند. البته این امكان برای تمامی مشاغل وجود ندارد ولی در شرایطی كه در تراكم جمعیت احتمال شیوع این ویروس بیش تر است، همین كه برای دوره ای كوتاه هم كارمندان بتوانند به صورت حداقلی در محل كار خود حاضر شده و تراكم جمعیت را كاهش دهند، می تواند در ممانعت از گسترش كرونا موثر باشد.
با توجه به این درحال حاضر در خیلی از شركت های اینترنتی یا اپراتورها اعلام شده كه وظایف كارمندان خودرا به صورت دوركاری به آنها محول كردند. هرچند شركت های فناوری در راه تبدیل شدن پروسه كاری شان به یك پروسه دوركاری دستشان بازتر است و می توانند با استفاده از زیرساخت هایی كه دارند و استفاده از ماهیت فناوری، راحت تر به این كار اقدام نمایند، اما شركت ها و ادارات سنتی برای مقابله با این چالش كار سخت تری دارند.
البته كه در همین شركت ها هم مشكلاتی برای فراهم كردن امكان دوركاری برای كاركنان وجود دارد، چونكه فرهنگ دوركاری چندان در كشور جا نیفتاده است. دراین زمینه عطا خلیقی - كارشناس حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات - در پاسخ به این كه چرا هنوز امكان دوركاری در خیلی از شركت ها فراهم نشده است، اظهار داشت: ما آمادگی فرهنگی برای این كار را نداریم و این یك موضوع جدید در كشور ماست. البته بعضی از شركت ها قبلا آزمایش كردند و به نتیجه رسیدند و بنا به نوع مدیریتشان برای تحویل كارها، مبادرت به دوركاری كردند.
وی با بیان این كه شركت هایی كه از ابزارهای فناوری اطلاعات استفاده می نمایند، می توانند به دوركاری اقدام نمایند، اضافه كرد: بنا بر این این كار برای استارت آپ ها كه از این ابزار استفاده می نمایند و قبلا تجربه اش را داشتند، راحت تر است، هرچند این شركت ها هم بخش های مختلفی دارند، برای مثال بخش های محتوایی یا فنی می توانند مبادرت به دوركاری كنند، اما این كار شاید برای برخی از بخش ها همچون كسانی كه نیاز به ارتباط B۲B (مدل ارتباط با مشتری) دارند، دشوار باشد، برای اینكه در این كسب وكارها ارتباط چهره به چهره لازم است.
این كارشناس فناوری اطلاعات همین طور اشاره كرد: شركت هایی كه قبل از این امكان دوركاری را برای كاركنانشان فراهم نموده و تجربه اش را داشته باشند، می توانند از این امكان استفاده كنند. درنهایت و از آنجاكه بسیاری از شركت ها هم آغاز به دوركاری كردند، اگر این تجربیات به صورت دارایی در شركت ها مورد استفاده قرار گیرد، می تواند در آینده سودمند باشد.




منبع:

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

5.0 / 5
3578
این مطلب را می پسندید؟ (3) (0)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۹ بعلاوه ۴

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
464

دوستان کمیاب آنلاین