logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
دانش بنیان سفر هك در سفر به ابوظبی؛

قالیباف دو داروی دانش بنیان ایرانی به رییس امارات هدیه داد

ککمیاب آنلاین: کمیاب آنلاین: رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رییس کشور امارات متحده عربی ضمن تاکید بر توسعه روابط اقتصادی، سیاسی و امنیتی دو کشور، دو محصول دانش بنیان ایران در عرصه صنایع دارویی را به وی هدیه داد.

قالیباف دو داروی دانش بنیان ایرانی به رییس امارات هدیه داد

به گزاری خبرگزاری مهر، محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی که بامداد پنجشنبه ۱۳ مهر بمنظور سفری دو روزه و با هدف گسترش روابط دوجانبه وارد ابوظبی شده، عصر امروز با محمد بن زائد آل نهیان رییس کشور امارات متحده عربی دیدار و گفت و گو کرد. قالیباف در آغاز این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در امارات اظهار امیدواری کرد که روابط میان دو کشور روز به روز توسعه یافته و روزی نباشد که سفیر در کشورهایمان نداشته باشیم. رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اولویت نخست جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی که ارتباط با همسایگان است، عنوان کرد: در این بین گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و ایجاد امنیت پایدار میان کشورهای همسایه خصوصاً با کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار حائز اهمیت می باشد. ایشان سپس سفر خود به امارات را حاوی پیام جدیت جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط و فرصتی برای ارزیابی گذشته دانست و اضافه کرد: ما می خواهیم گامی محکم برای آینده در همه حوزه ها برداریم و اقتصاد دو کشور را در همه ابعاد توسعه دهیم که در این بین فرصت های بزرگ بیشماری وجود دارد. قالیباف با اشاره به تمایل و دعوت جمهوری اسلامی ایران از رییس کشور امارات برای سفر به کشورمان، اشاره کرد: گسترش روابط خصوصاً در عرصه های اقتصادی و امنیتی مهمست و این مساله باتوجه به شرایط منطقه، اوراسیا و بریکس که دو کشور بتازگی به عضویت آن در آمده اند، اهمیت بیشتری دارد. رییس مجلس شورای اسلامی در آخر تاکید کرد: باتوجه به موقعیت جغرافیایی ایران و امارات، می توانیم به قطب بزرگ اقتصادی دنیا تبدیل شویم و این فرصت میان دو کشور بواسطه روابط دوجانبه و عضویت در بریکس وجود دارد. محمد بن زائد آل نهیان نیز در این جلسه ضمن خوشامدگویی و تشکر از اعزام سفیر جمهوری اسلامی ایران به امارات که موجب گسترش روابط میان دو کشور می شود، اظهار داشت: همسایگی دو کشور ما را بر آن می دارد تا همیشه بدنبال راهکارهایی برای توسعه همه جانبه روابط باشیم و این سفر انگیزه بیشتری به این مساله می دهد. رییس کشور امارات متحده عربی هم چنین با اشاره به قدمت دیرینه روابط میان دو کشور، تصریح کرد: گاهی شرایط بین المللی موجب دوری کشورها می شود که باید دراین زمینه راهکاری برای قرابت بیشتر پیدا نماییم که در این بین اعزام سفیر جدید ایران به ابوظبی، انگیزه بیشتری به گسترش روابط می دهد. محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در آخر این دیدار دو محصول دانش بنیان جمهوری اسلامی ایران در عرصه صنایع دارویی را به محمد بن زائد آل نهیان هدیه داد که با استقبال و تقدیر رییس کشور امارات همراه شد.

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

0.0 / 5
620
این مطلب را می پسندید؟ (0) (1)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۲ بعلاوه ۳

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
648
تولید
569
بازار
499
اینترنت
464

دوستان کمیاب آنلاین