logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
آنلاین ابزار اجرا بازار

یك شركت ایرانی دستگاه سنجشگر اندازه گیری محتویات مخازن ساخت

ببه گزارش كمیاب آنلاین یك شركت دانش بنیان ایرانی موفق به ساخت و بومی سازی سنجشگر صنعتی چندمنظوره گاما G.G. ۱۰۴ با قابلیت اندازه گیری محتویات مخازن و تبدیل همزمان برای سنجش ارتفاع، چگالی، ضخامت، تناژ و سوییچ شد.

یك شركت ایرانی دستگاه سنجشگر اندازه گیری محتویات مخازن ساخت

به گزارش روز یکشنبه صندوق نوآوری و شکوفایی، رضا قلی پور پیوندی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده این سنجشگر چندمنظوره در مورد این محصول با اشاره به اینکه سنجشگر گاما، وسیله ای است که پرتوهای گاما را طی فرایندهایی به پالس های الکتریکی قابل اندازه گیری در صنعت تبدیل می کند اضافه کرد: این دستگاه از یک فرستنده پرتو گاما و یک گیرنده پرتو تشکیل شده و با قابلیت نصب در نقاط مدنظر همچون مخازن قابلیت اندازه گیری سطح، ارتفاع و چگالی محتویات آنرا دارد.
وی افزود: اصول کار بدین صورت است که فرستنده گاما که معمولا چشمه رادیوایزوتوپ Cs-۱۳۷ یا Co-۶۰ است در یک طرف مخزن و آشکارساز سنتیلاتور در طرف دیگر نصب می شود. با تغییر محتویات مخزن که می تواند جامد یا مایع باشد در شدت پرتوها تغییر به وجود می آید. پرتو عبوری از ماده بسته به ترکیب عناصر، ضخامت و چگالی ماده در راه پرتو تضعیف می شود. با استفاده از تغییرات احساس شده به وسیله گیرنده برحسب شرایط کار می توان سطح، ارتفاع، چگالی و موارد دیگر را اندازه گیری نمود.
قلی پور در مورد کاربرد این محصول به صنایعی چون نفت و پتروشیمی و پالایش، صنایع سیمان و صنایع فولاد اشاره نمود و اظهار داشت: سنجشگر چندمنظوره گاما G.G. ۱۰۴ در کلیه صنایع که احتیاج به اندازه گیری غیرتماسی دارند کاربرد دارد.
وی افزود: به عبارت دیگر این محصول هرجایی که احتیاج به اندازه گیری از راه دور سطح یا ارتفاع، ضخامت و چگالی محتویات یک مخزن به صورت آنلاین و پیوسته باشد قابل استفاده می باشد. البته با عنایت به این که شرکت های بزرگ تحت یک لایسنس خارجی پلنت را اجرا می کنند امکان بازاریابی برای سنجشگر ما در این صنایع با کندی انجام می شود.
این فعال حوزه دانش بنیان در ادامه به دریافت تسهیلات نمونه سازی به میزان ۲۳۰۰ میلیون ریال از صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره نمود و اظهار داشت: با این تسهیلات علاوه بر ساخت و فروش ۱۹ دستگاه از انواع سنجشگرهای چند منظوره گاما توانستیم استانداردهای مختلفی چون گواهینامه های IP TEST REPORT (برای دتکتور و کانتینر ۳ دستگاه) و گواهی تأیید کالیبراسیون و تایپ تست ها برای سه محصول را دریافت نماییم.
وی اضافه کرد: همینطور استاندارد IEC-۶۲۵۹۸ را که مربوط به ساخت کانتینر رادیواکتیو است را برای نخستین بار در ایران پیاده سازی و دریافت کردیم. هم اکنون بازپرداخت تسهیلات به پایان رسیده است و مکاتبات خویش را با صندوق برای تسهیلات محل کار در یک شهرک صنعتی شروع کرده ایم.
قلی پور اظهار داشت: هم اکنون رقبای خارجی ما دو شرکت بزرگ آلمانی هستند که برای فروش سنجشگر خود یک دموپلنت در کشور مقصد راه اندازی و به این طریق بهتر از ما مشتریان را جلب می کنند. همانطور که می دانید سنجشگر چندمنظوره گاما G.G. ۱۰۴ در ردیف ابزارهای پیشرفته اندازه گیری و یکی از دقیق ترین روش های اندازه گیری ارتفاع، ضخامت و بخصوص اجزای یک ماده به صورت بر خط است.
به گفته وی، با عنایت به این که تکنولوژی این حسگر در رده تکنولوژی های هسته ای است سازمان انرژی اتمی یکی از تولیدکنندگان آن در بخش دولتی به حساب می آید و می توان محصول عرضه شده را در رده فناوری های نوآورانه با پیچیدگی نسبتا بالا قرار داد چونکه طراحی چنین محصولی احتیاج به بررسی دقیق و تسلط بر مکانیزم تولید پرتوهای گاما، آشکارسازی آن و طراحی دقیق اجزای آن دارد.
وی ضمن تشریح صادرات و چشم انداز آینده این محصول اظهار داشت: سه سال است که در چارچوب یک شرکت دانش بنیان خصوصی تولید این سنجشگر گاما را شروع کرده ایم و ظرفیت فعلی ما تولید بین ۱۰ تا ۲۰ دستگاه در سال است.
قلی پور اضافه کرد: این در شرایطی است که بیشتر از هزار مجموعه پتروشیمی، پالایشگاهی و فولادی در کشور به این دستگاه نیاز دارند و در صورتیکه شبانه روز کار نماییم تنها یک دهم نیاز کشور را می توانیم تأمین نماییم.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: هم اکنون با عنایت به نفت خیز بودن کشور و نیاز حداکثری بازار داخلی، صادرات این محصول در اولویت ما نیست.


avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

5.0 / 5
2414
این مطلب را می پسندید؟ (1) (0)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۸ بعلاوه ۴

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
464

دوستان کمیاب آنلاین