logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
آموزش اپراتور اجرا ارتباطات و فناوری اطلاعات رییس شركت ارتباطات زیرساخت:

ظرفیت شبکه IP کشور در سال ۱۴۰۲ افزایش داشت

ببه گزارش کمیاب آنلاین، رئیس شرکت ارتباطات زیر ساخت اظهار داشت: از آغاز سال ۱۴۰۲ پروژه توسعه شبکه IP ملی را به ۵۳ ترابیت برثانیه ارتقا دادیم.

ظرفیت شبکه IP کشور در سال ۱۴۰۲ افزایش داشت


به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، مجید حقی و محمدحسین کاشی پزها بامداد امروز شنبه ۲۶ اسفندماه، با حضور محمد جعفرپور معاون وزیر ارتباطات، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، مصطفی اشرف مشاور وزیر ارتباطات، مجید خباز عضو هیئت مدیره، ایرج روحی عضو هیئت مدیره و مدیران ارشد شرکت ارتباطات زیرساخت بعنوان اعضای جدید هیئت مدیره معارفه شدند.
در این نشست اشرف مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تخصص، تحصیلات و سابقه این دو عضو جدید هیئت مدیره در حوزهICT اشاره نمود و اظهار داشت: امیدواریم با تکمیل ترکیب هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، وظایف و مسئولیت ها به جدیت دنبال شود.
وی پیشبرد اهداف شبکه ملی اطلاعات در سال ۱۴۰۳ را ضروری برشمرد و اضافه کرد: یکی از محورهای اصلی در حکم اعضای جدید از جانب وزیر ارتباطات، تاکید بر حفظ کیفیت و پایداری شبکه است.
اشرف در قسمت پایانی سخنان خود به نیروی انسانی بعنوان مهم ترین دارایی شرکت اشاره نمود و افزود: آموزش، توانمندسازی و ارتقای نیروی انسانی همواره مورد تاکید وزیر ارتباطات است.
در ادامه جعفرپور سال ۱۴۰۲ را سالی پربرکت در ارتقا شبکه ملی اطلاعات و اجرای پروژه های ملی توصیف کرد و اضافه کرد: از آغاز سال ۱۴۰۲ پروژه توسعه شبکه IP ملی را به ۵۳ ترابیت برثانیه ارتقا دادیم. این پروژه در یک دوره زمان بندی فشرده از تحویل گیری، توزیع و نصب و راه اندازی با تلاش شبانه روزی همکاران، انجام شد.
وی به اجرای پروژه انتقال بعنوان یک افتخار ملی اشاره نمود و اظهار داشت: بیشترین حجم پروژه سینا، با تدبیر وزیر ارتباطات و تلاش همکاران در سال ۱۴۰۲ به ثمر رسید و می توانیم بگوییم حالا جز چند کشور تأمین کننده تجهیزاتOTN هستیم که این شبکه به ظرفیت ۲۰ ترابیت برثانیه به بارنشسته است.
معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت ۴۰ ترابیت برثانیه در سال آینده با استفاده از محصولات بومی در دستورکار است.
جعفرپور اظهار نمود: وقتی محصول بومی در این سطح تولید می شود، مطمئن باشید مهندسین شرکت زیرساخت هم به اندازه مهندسین شرکت تولید کننده محصول، در بلوغ محصول ایرانی نقش آفرینی داشته اند.
وی در ارتباط با مبحث DDOS به اتفاقات مهم در این مورد اشاره نمود و اضافه کرد: ظرفیت در این عرصه از ۱۰۰ گیگابیت به یک ترابیت برثانیه افزایش پیدا کرد، حجم حملات از شهریور گذشته تا آذر سال جاری به ۲۰ برابر افزایش یافت. این حجم حملات در بهمن ماه، ۴ برابر شد یعنی نسبت به شهریور سال قبل ۸۰ برابر افزایش پیدا کرد. این عدد بوسیله ی یک گروه هکری یا خرابکار به وجود نیامده بلکه یک تروریسم دولتی برای منع دسترسی کاربران ایرانی به سرویسهای ارتباطاتی در کشور ما صورت می گیرد.
جعفرپور با اشاره به اینکه میانگین روزانه ۴۰۰ حمله در کشور داشتیم افزود: به لطف خدا و با تلاش همکاران ما در معاونت فنی، همه این حملات دفع شده و کوچک ترین تأثیری در شبکه ارتباطی کشور نداشت.
رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت راه اندازیDNS بومی را گامی بسیار مهم در استقلال کشور ارزیابی کرد و اضافه کرد: یکی از رویدادهای مهم سال ۱۴۰۲، تکمیل صد درصدی شبکه DNS در کشور است. ما از معدود کشورهایی هستیم که کل این پروژه را به صورت داخلی انجام داده ایم. این راه اندازی سبب می شود استقلال شبکه ملی اطلاعات به حد اعلای خود برسد؛ در همین راستا یک شبکه پشتیبان هم برای DNS بومی بوجود آورده ایم.
وی به فرسودگی تجهیزات و نوسازی شبکه پاور اشاره نمود و اظهار داشت: در زمینه تأمین دیزل اقدامات بسیار فشرده ای به صورت شبانه روزی انجام شده و برای مراکز مهم، دیزل های جدید را جایگزین کرده ایم، دریک اقدام جهادی کل باتری های شهر تهران و استان ها در سالجاری، نوسازی شد.
وی به بهره برداری از پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در سال آینده اشاره نمود و اضافه کرد: این مورد برای شرکت ارتباطات زیرساخت دارای یک پیام است، حالا ۷ میلیون پوشش توسط سازمان تنظیم مقررات و اپراتورهای مخابراتی به بار رسیده است که متناسب با افزایش پوشش و بهره برداری از فیبر نوری منازل، شبکه انتقال و IP هم باید افزایش ظرفیت داشته و پاسخگو باشد.
در ادامه مهندس خباز عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت به تجربیات هر دو عضو جدید در زمینه ارتباط با اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات اشاره نمود و اضافه کرد: در بحث ارتقای شبکه ملی اطلاعات، حفظ و پایداری شبکه و تحقق اقتصاد دیجیتال، نیازمند همکاری و تعامل با اپراتورها هستیم.
در این مراسم مدیران استانی به صورت ویدئو کنفرانس این جلسه را دنبال کردند و در انتها حکم اعضای جدید هیئت مدیره و مدیران جدید در شرکت ارتباطات زیرساخت توسط اشرف مشاور وزیر ارتباطات و جعفرپور معاون وزیر ارتباطات، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اهدا شد.


منبع:

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

0.0 / 5
479
این مطلب را می پسندید؟ (0) (1)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۵ بعلاوه ۲

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
465

دوستان کمیاب آنلاین