اجرای برنامه ی توانمندساز بنیاد ملی نخبگان در راه نخبگی
به گزارش کمیاب آنلاین، برنامهی توانمندساز بنیاد ملی نخبگان در چهار بخش تحصیلی، تخصصی و پژوهشی، مهارت های فردی و حرفه ای و فرهنگی و اجتماعی متناسب با مقطع تحصیلی برگزیده طرح مسیر نخبگی اجرا می شود.
به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از بنیاد ملی نخبگان، در طرح «شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در راه نخبگی»، هر یک از برگزیدگان بعد از انتخاب استاد راهبر، «برنامهی توانمندساز» خود در راه نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرائی می سازند، «برنامهی توانمندساز» شامل مجموعه کارهایی است که در چهار بخش «تحصیلی»، «تخصصی و پژوهشی»، «مهارت های فردی و حرفه ای» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با مقطع تحصیلی برگزیده و در قالب شیوه نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک سال تحصیلی تدوین و اجرا می شود.
همچنین بمنظور انجام کارهای برنامهی توانمندساز در راه نخبگی از طرف برگزیده، امکان بهره مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می آورد. اعتبار مالی انجام کارهای برنامهی توانمندساز در اختیار استاد راهبر قرار می گیرد و فقط برای انجام کارهای برنامهی توانمندساز برگزیده قابل هزینه است.
شابان ذکر است، بنیاد ملی نخبگان با اجرائی سازی «شیوه نامهی شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در راه نخبگی»، از توسعه ی کارهای نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در راه نخبگی با هدف توانمندسازی، مهارت افزایی و ایجاد زمینه های رشد و شکوفایی حداکثری استعدادهای فردی و گروهی دانشجویان صاحب استعداد برتر، پشتیبانی می کند.
بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی نفعان، برای هر یک در سامانهی اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می آید.
برگزیدگان المپیادهای دانش آموزی و دانشجویی، رتبه های برتر آزمون سراسری ورود به دانشگاه ها، دانشجویان نمونهی کشوری، برگزیدگان رویدادهای معتبر و همین طور سفارش شدگان از طرف اساتید/ نهادهای معتبر، همچون حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند.
منبع: kamyabonline.com
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب