logo logo

دنبال یه ترفند خاص می گردی که هیچ جا پیداش نمی کنی؟ یا یه برنامه فوق العاده کمیاب که کارتو راه بندازه؟ پس درست اومدی! «کمیاب آنلاین» (KamyabOnline.com) دقیقاً همون گنجینه ایه که دنبالشی. اینجا ما براتون مطالب، ترفندها و نرم افزارهایی رو جمع آوری کردیم که شاید تو کمتر جایی بتونی پیداشون کنی. از آموزش تکنیک های فناوری گرفته تا مطالب جالب و شگفت انگیز که هر روز می تونه یه چیز جدید بهت یاد بده. آماده ای برای کشف؟

پیشنهاد kamyabonline

پکیج های خبرنامه

گزارش بینش مورد اعتماد در سراسر جهان را دریافت کنید. امروز عضو شوید

خرید و فعالسازی

ایران، تهران

خیابان فاطمی

شماره تماس: 28428860 (مشاوره رایگان)

support@kamyabonline.com
بازار پروژه تخصص تكنولوژی رییس دانشگاه تهران:

علاقه به واردات بیشتر از تولید ثروت از دانش است

ببه گزارش كمیاب آنلاین رئیس دانشگاه تهران تصریح كرد: به نظر می آید كشور هنوز به جای تولید ثروت از محصول دانشی، علاقه بیشتری به واردات دارد.

علاقه به واردات بیشتر از تولید ثروت از دانش است

محمود نیلی احمد آبادی روز سه شنبه در حاشیه آیین رونمایی از پروژه تولید چرخ مسی (مس کروم زیر کونیوم) در مرکز فناوری و فرآوری مواد ویژه فلزی سازمان جهاد دانشگاهی تهران در جمع خبرنگاران اضافه کرد: بخش زیاد از این رویکرد ناشی از سیاست های اقتصادی کشور است که این سیاست های اقتصادی باید به سمت خلق ارزش از راه تبدیل دانش به ثروت باشد.
وی با اشاره به اینکه تمرکز بر واردات باید تغییر پیدا کند، افزود: تشکیل نهادهایی مانند جهاد دانشگاهی، پارک های علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد، حرکت هایی در برای استفاده از دانش فنی در دانشگاه ها است.
رییس دانشگاه تهران اظهار داشت: پیوند بین دانشگاه و صنعت از گذشته بوده، اما ضعیف است و آن چیزی که انتظار داریم رخ نداده است.
وی افزود: کشور از نظر تکنولوژی و دانش در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و مشکل ما از سوی تقاضا است؛ به عبارتی تقاضا برای تکنولوژی و دانش فنی کم است.
نیلی با اشاره به اینکه تحریم لزوما به نفع دانشگاه و صنعت نیست، تصریح کرد: زمانی واردکننده محصولاتی مانند لبنیات بودیم، اما الان محصولات با ارزش افزوده بالا تولید می نماییم و نیازمند بازار جهانی هستیم.
وی افزود: به تحریم نیاید فقط از این منظر نگاه کرد که مانع ورود موارد اولیه می شود؛ بلکه امروز می توانیم صادر کننده محصولات فنی و دانش فنی باشیم و آن چیزی که امروز بیشتر از تحریم ضرر می نماییم از این بابت است.
نیلی افزود: بسیاری از صنایع می توانند محصولات قابل عرضه در بازارهای بین المللی ارائه کنند. دانشگاه ها و مراکز کشور می توانند فناوری های پیشرفته را به دنیا عرضه کنند و زمینه های ورورد آنان به بازارهای بین المللی باید فراهم باشد.
وی افزود: تحریم بیشتر این بخش به ما آسیب می زند. امید است شرایطی فراهم گردد که آن چه متخصصان و دانشمندان تولید می کنند، بهتر از گذشته در سفره مردم مشاهده شود.
رییس دانشگاه تهران در مورد تولید چرخ مسی توسط جهاد دانشگاهی اظهار داشت: امروز شاهد رونمایی یکی از دستاوردهای بزرگ جهاد دانشگاهی هستیم.
آیین رونمایی از پروژه تولید چرخ مسی (مس کروک زیرکونیوم) امروز سه شنبه با حضور حمید رضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی، خداداد غریب پور رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، سید علی طباطبایی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران در محل مرکز تحقیقات و فناوری فرآوری مواد ویژه فلزی جهاد دانشگاهی برگزار گردید.



منبع:

avatar

کمیاب

روزنامه نگار سایت کمیاب آنلاین
مشاهده اخبار

ما اینجا هر روز تلاش می کنیم تا بهترین و جذاب ترین محتواها رو براتون آماده کنیم. فرقی نمی کنه یه گیک کامپیوتر باشی یا فقط دوست داری چیزای باحال یاد بگیری، تو کمیاب آنلاین همیشه یه چیزی پیدا می کنی که برات تازگی داشته باشه. پس اگه از چیزای تکراری خسته شدی و دنبال یه منبع پر از شگفتی و اطلاعات خاص می گردی، همین الان یه سر به KamyabOnline.com بزن و اجازه بده ما تو رو شگفت زده کنیم!

5.0 / 5
2436
این مطلب را می پسندید؟ (1) (0)

دیدگاه ها

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
= ۵ بعلاوه ۱

آخرین مطالب مرتبط

اشتراک گذاری

دسته بندی ها
اجرا
822
آموزش
649
تولید
569
بازار
499
اینترنت
465

دوستان کمیاب آنلاین