ارسال ۱۴۲ مقاله به همایش بلور و کانی شناسی ایران
کمیاب آنلاین: کرمان دبیر علمی سی ودومین همایش ملی بلورشناسی و کانی شناسی ایران از دریافت 142 مقاله توسط دبیرخانه این همایش آگاهی داد.
سارا درگاهی امروز هشتم اسفند در حاشیه مراسم افتتاحیه این همایش در دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار داشت: اقبال اصلی در مقالات دریافتی مربوط به رشته زمین شناسی با ۹۴ مقاله بوده است.
وی با اعلان اینکه ۳۰ مقاله در رشته شیمی و ۱۸ مقاله در رشته فیزیک دریافت شد، اضافه کرد: ۶۲ مقاله بصورت سخنرانی و ۷۲ مقاله بصورت پوستر پس از انجام داوری پذیرش شد که هر دو بخش بصورت حضوری و مجازی فعالیت می نمایند و سخنرانی ها در سه سالن بصورت هم زمان در رشته های زمین شناسی، فیزیک و شیمی برگزار می گردد.
درگاهی اظهار امیدواری کرد: سی ودومین همایش ملی بلورشناسی و کانی شناسی ایران بتواند قدم های مثبتی در امتداد تعالی علم بلورشناسی و کانی شناسی ایران بردارد.
بدین سبب گزارش، عباس مرادیان رییس سی ودومین همایش ملی بلورشناسی و کانی شناسی ایران اظهار داشت: برگزاری همایش ها فرصت مناسبی را فراهم می آورد تا اساتید، پژوهشگران و دانشجویان بتوانند حاصل کوشش های شبانه روزی خودرا در قالب مقالات بصورت سخنرانی یا پوستر منعکس کنند و این حضور پرشکوه خبرگان سبب بارور شدن درخت تنومند علم و در نهایت استقلال علمی کشور خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت استان کرمان در زمین شناسی ایران اضافه کرد: بی جهت نیست که کرمان را بهشت زمین شناسی ایران می دانند و بخش زمین شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان هم در سال ۱۳۵۸ به وجود آمده و هم اکنون متخصصان باتجربه در گرایش های مختلف در این بخش مشغول به تدریس هستند و این بخش در سه گرایش زمین شناسی دارای دوره های دکترا و کارشناسی ارشد است.
مرادیان در بخش دیگر سخنانش از اعلام فراخوان سی ودومین همایش ملی بلورشناسی و کانی شناسی ایران به سراسر کشور آگاهی داد و استقبال پژوهشگران جهت شرکت در این همایش را مطلوب ارزیابی کرد.
رییس سی ودومین همایش ملی بلورشناسی و کانی شناسی ایران در کرمان بیان کرد: اگر حمایت های معاون سابق اقتصادی استاندار کرمان و رییس سابق دانشگاه باهنر کرمان نبود، نمی توانستیم این همایش را برگزار نماییم و از تمامی مدیران دلسوز و اهل علم که اعتقاد کامل به ارتباط نزدیک به دانشگاه و صنعت دارند، صمیمانه قدردانی می کنم.
مرادیان اضافه کرد: این همایش با هدف ارتباط هرچه بیشتر بین استادان دانشگاه و محققان صنایع و رشد و شکوفایی علمی و پژوهشی دانشجویان رشته های زمین شناسی، معدن و... برگزار شده است.
منبع: kamyabonline.com
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب