داغ ترینها: ....

ثبت اولین عکس از قطب جنوب خورشید

ثبت اولین عکس از قطب جنوب خورشید

کمیاب آنلاین: مدارگرد خورشیدی (سولار اوربیتر) سازمان فضایی اروپا اولین تصاویر بشر از قطب های خورشید را ثبت نمود.



به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از اسپیس، این در حالیست که هر تصویری که تا حالا از خورشید ثبت شده از اطراف مدار استوای این ستاره گرفته شده برای اینکه زمین که یکی از سیارات منظومه شمسی بشمار می رود و همین طور تمام فضاپیماهای نوین در یک دیسک مسطح به نام «صفحه دایره البروج» به دور خورشید می چرخند.
اما ماموریت مدار زدن دور خورشید سازمان فضایی اروپا کارها را به شیوه متفاوتی انجام داده و مدار خودرا از این صفحه منحرف کرده است. این امر سبب. شد سولار اربیتر از یک زاویه بطورکامل جدید و به روشی بطورکامل نوین از خورشید عکس بگیرد.

تصاویر ثبت شده از قطب جنوب خورشید بین ۱۶ و ۱۷ مارس ۲۰۲۵ میلادی و با بهره گیری از ابزارهای PHI، EUI و SPICE ثبت شده اند. این اولین ماموریت مدارگرد خورشیدی برای رصد خورشید از زاویه دید بالابود که در زاویه ۱۵ درجه زیر خط استوای خورشید انجام شد. تنها چند روز بعد از ثبت این تصاویر، فضاپیمای سازمان فضایی اروپا به حداکثر زاویه دید ۱۷ درجه رسید که هم اکنون در این زاویه قرار دارد و اولین مدار «قطب به قطب» خودرا به دور خورشید انجام می دهد.
هامیش رید، سرپرست ارشد «ابزار تصویربرداری فرابنفش شدید» مدارگرد خورشیدی، از لابراتوار علوم فضایی مولارد در دانشگاه کالج لندن (UCL)، در این زمینه می گوید: فضاپیماها بطور معمول مانند سیاره های منظومه شمسی، روی یک صفحه مسطح به نام صفحه دایرةالبروج دور خورشید می زنند. این کم مصرف ترین روش پرتاب فضاپیماها و حفظ مدارهای آنهاست.


منبع:

1404/03/25
23:53:59
0.0 / 5
12
تگهای خبر: ابزار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
لینک دوستان كمیاب آنلاین