داغ ترینها: ....
دبیركل مجمع تقریب مذاهب:

سازمان های اسلامی برای مقابله با ترورهای شخصی و ملی فعال شوند

سازمان های اسلامی برای مقابله با ترورهای شخصی و ملی فعال شوند

به گزارش كمیاب آنلاین دبیركل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: ما باید سازمان های بین المللی، اسلامی و صلح دوست را فعال نماییم تا بتوانیم با تدوین اخلاقیات و مرام نامه های لازم شاهد صلح و سلامت در آینده ی جهان باشیم و از خطر افراد زشت كار و پلید كه به دنبال ترورهای شخصی و ملی هستند در امان بمانیم.



به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از ستاد خبری سی و چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، حجت الاسلام حمید شهریاری عصر سه شنبه در وبینار "چالش های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب در مواجهه با کرونا" با اشاره به اینکه ما از فرهیختگان جهان اسلام برای ایده پردازی در جهت مقابله با خطرات آینده جامعه بشری دعوت به عمل آورده ایم، اظهار داشت: ما باید سازمان های بین المللی، اسلامی و صلح دوست را فعال نماییم تا بتوانیم با تدوین اخلاقیات و مرام نامه های لازم شاهد صلح و سلامت در آینده جهان باشیم و از خطر افراد زشت کار و پلید که به دنبال ترورهای شخصی و ملی هستند در امان بمانیم.

وی اضافه کرد: علت انتخاب کرونا بعنوان مبحث مقاله ای و کتبی کنفرانس سی و چهارم را در این فرصت مطرح خواهیم کرد؛ عصر حاضر، عصر فضای مجازی است و در این عصر سه سونامی را مشاهده کرده ایم که سونامی نخست انباشت اطلاعات و افزوده شدن آن با سرعت قابل توجه است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ارتباطات بعنوان دومین سونامی رخ داده نام برد و افزود: بیشتر از سه و نیم میلیارد انسان حالا به اینترنت دسترسی دارند و پیشبینی شده است تا سال ۲۰۳۰ این آمار به پنج میلیارد انسان خواهد رسید؛ حالا پروژه های مختلف در این عرصه در دست اقدام است که یکی از آنها این است که با یک آنتن ۳۰ سانتی می توانیم به همه جا دسترسی پیدا نماییم که این پروژه از راه اتصال ماهواره های مدار پایینی زمین شدنی خواهد بود.

وی از فعال شدن شبکه های اجتماعی همانند فیس بوک، واتساپ و غیره یاد کرد و اظهار داشت: مردم یکدیگر را راحتتر پیدا می کنند و گروه های اجتماعی کوچک بهتر شکل می گیرد که در این صورت فعالیتهای بزرگ در چارچوب تشکل های بزرگ هم شدنی خواهد بود که جلیقه زردها نمونه بارزی از این مورد هستند.

شهریاری به بروز سونامی بلاک چین بعنوان سومین و جدید ترین سونامی اشاره نمود و اضافه کرد: در این سونامی اسناد مالکیتی به رمز اطلاعات غیر قابل انکار تبدیل می شود در این صورت احتیاج به سازمان های حاکمیتی کاسته می شود که هنوز شکل نگرفته اما در بیت کوین و پرونده های سلامت قابل مشاهده می باشد.

شرایط جدید با انتشار ویروس کرونا
وی خاطرنشان کرد: ما تصور می کردیم که مدت قابل توجهی در عصر فضای مجازی به سر می بریم اما با آمدن ویروس کرونا شرایط جدیدی فراهم شده است؛ از سویی ما در محیط جغرافیایی زندگی می نماییم و از طرفی در فضای مجازی فعالیت داریم از سویی مسائلی همانند کرونا بر حیات بشر سیطره پیدا خواهد نمود.

شهریاری هوش مصنوعی و رباتیک، زیست فناوری و ژنتیک، خودرو های خودران و پهبادها، نانوفناوری و اینترنت اشیا را از خصوصیت های انقلاب چهارم صنعتی نام برد و اظهار داشت: پیدایش کرونا باعث عصر جدیدی پس از عصر فضای مجازی خواهد شد و ازاین رو مشاهده می شود که چرا کرونا را برای مبحث مقالات سال جاری درنظر گرفتیم.

وی با تاکید بر اینکه خاتمه کووید ۱۹ هنوز مشخص نمی باشد، عنوان کرد: این ویروس شرایط جوامع را تغییر داده است چونکه در گذشته گروه های صاحب قدرت و بزرگ جنگ ها را ایجاد می کردند اما اگر ساخت کووید ۱۹ برای انسان مقدور شود، افراد در چارچوب های گروه های کوچک می توانند جنگ ها و کشتار جمعی را ایجاد کنند.

شهریاری با اشاره به اینکه پیدایش کووید ۱۹ بسیار قابل قیاس با پیدایش بمب اتم و سلاح هسته ای است، اظهار نمود: همان مقدار که سلاح هسته ای در کشتار مردم می تواند اثرگذار باشد، کرونا هم می تواند افراد زیادی را به مرگ بکشاند و آنچه که باعث نگرانی از آینده است در اختیار قرار گرفتن دانش تولید چنین خطراتی توسط گروه های کوچک است.

وی اضافه کرد: حالا امکان مهمی در اختیار بشر قرار گرفته که می توانند با ایجاد گروه های کوچک که دارای سه خصوصیت قدرت مالی، زیست فناوری و فضای مجازی می باشند ویروس های خطرناکی همانند کووید ۱۹ را تولید کنند که این مورد خطرات بسیاری را برای جامعه بشری به دنبال خواهد داشت.

جبهه مقاومت نتیجه اصل اخوت اسلامی است
آیت الله حسن علی دادی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان، اخوت اسلامی را به دو دست که یکدیگر را می شویند تشبیه کرد و اظهار داشت: اگر در دنیای اسلام جبهه مقاومت شکل گرفته تا همه جوانان جهان اسلام در کنار یکدیگر ضد استکبار بجنگند، همه نتیجه اصل رفیع اخوت اسلامی است.

با اشاره به اینکه اسلام با استفاده از واژه اخوت برای مسلمانان نگاه عمیق خود نسبت به روابط میان افراد را مورد تاکید قرار داده است، اظهار نمود: در وحدت اسلامی رنگ، جغرافیا و زبان افراد دیگر هیچ تفاوتی نخواهد داشت و وحدت به درون خانواده ها کشیده می شود.

وی با اشاره به اینکه در مکتب اسلام ظلم و ستم هیچ جایگاهی ندارد، افزود: در اخوت اسلامی عدل الهی مهم ترین موضوعی است که باید مورد توجه قرار گیرد اما در این میان مرزها معنایی ندارد و ما با هر فاصله و مرزی باید به دنبال کمک به برادر دینی خود باشیم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان با تاکید بر اینکه مسلمانان در هنگام حوادث نباید یکدیگر را تنها گذارند، اظهار داشت: اگر ما مقابل استکبار جهانی ایستادگی نماییم و نگذاریم برادر دینی مان تنها بماند، پرچم اسلام در سطح گسترده ای برافراشته خواهد شد.


1399/08/14
20:34:32
5.0 / 5
1017
تگهای خبر: اینترنت , پروژه , تولید , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لینک دوستان كمیاب آنلاین