دستیابی به فناوری تولید نانو دارو برای درمان تومور مغزی در مشهد
به گزارش كمیاب آنلاین ایرنا- رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از دستیابی به فناوری تولید نانو دارو برای درمان تومور مغزی با استفاده از تركیبات طبیعی اطلاع داد.
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی روز شنبه به نقل از دکتر قدیر رجب زاده با بیان این خبر اضافه کرد: این فناوری حاصل اجرای طرح مشترک این موسسه با دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی مشهد بود که با هدف طراحی دارویی با استفاده از ترکیبات طبیعی زیست فعال انجام شده است.
وی افزود: به علت پیچیدگی فرایند درمان تومورهای مغزی و عوارض جانبی زیاد داروهای موجود، در این پروژه پس از طراحی دارو، فرایند بررسی اثر درمانی بر روی سلولهای تومور مغزی انجام شد.
این عضو تیم مجریان این طرح تحقیقاتی اظهار داشت: محصول نهایی ساخته شده در این طرح می تواند بعنوان غذا دارو به صورت موازی با داروهای موجود در درمان تومور مغزی مورد استفاده قرار گیرد.
رجب زاده اضافه کرد: استفاده از غذا داروها در صنایع غذایی و دارویی، به دلیل مشکلاتی نظیر جذب پایین در سیستم گوارشی، تغییر پذیری احتمالی در طول نگهداری و تأثیر سیستم گوارشی بر آن، با محدودیت هایی مواجه می باشد.
وی افزود: خیلی از این ترکیبات در خلال فرآوری ماده غذایی و نگهداری تخریب شده و خواص سلامتی بخش خویش را از دست می دهند بنابراین انتخاب و ایجاد یک سیستم انتقال مناسب برای جذب و استفاده حداکثری از خواص ترکیبات طبیعی ضروریست.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: در این تحقیق با تغییراتی که در سطح نانو حامل ایجاد شده، راندمان انتقال این دارو به بافتِ هدف یا همان تومور مغزی افزایش یافته است.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی بعنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور بخصوص در منطقه شمال شرق به راه افتاده است.
این پژوهشکده که در سال ۱۳۶۰ با نام سازمان پژوهش های علمی و صنعتی خراسان فعالیت خویش را شروع کرد با تبدیل مراکز استانی این سازمان به پارکهای علم و فناوری، با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خویش را ادامه داد.
منبع: kamyabonline.com
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب