در صورت عدم موافقت با تغییر شرایط سرویس روی می دهد

محدود شدن ارسال و دریافت پیام واتس اپ

محدود شدن ارسال و دریافت پیام واتس اپ

به گزارش کمیاب آنلاین پیام رسان واتس اپ هفته گذشته اعلام نمود که می خواهد به فرایند آپدیت سیاست حریم خصوصی خود ادامه دهد و به کاربران فرصت می دهد سیاست جدید را درک کرده و اطلاعات بیشتری را درباره آن فراهم می آورد.



به گزارش کمیاب آنلاین به نقل از ایسنا، این شرکت ماه گذشته به دنبال واکنش شدید و انتقاد گسترده از تغییر سیاست حریم خصوصی اعلام نموده بود اجرای آنرا به مدت سه ماه به تاخیر می اندازد اما توضیح واضحی درباره این که اگر کاربران تا ۱۵ ماه مه با شرایط جدید استفاده از سرویس واتس اپ موافقت نکنند، چه اتفاقی برای حساب کاربری آنها می افتد وجود نداشت.

واتس اپ در ایمیلی که به یکی از شرکای بازرگانی خود ارسال کرده و توسط وبسایت تک کرانچ مشاهده شده است، اعلام نموده که از کاربران به تدریج برای موافقت با شرایط جدید سرویس به منظور دسترسی داشتن به همه قابلیتهای واتس اپ درخواست خواهد نمود. این یادداشت به صفحه پرسش و پاسخ جدیدی که از جانب واتس اپ ایجاد شده، لینک شده است.

طبق توضیح واتس اپ در صفحه پرسش و پاسخ، این سرویس پیام رسان فرصت کافی برای مرور تغییرات به کاربران می دهد و اگر آنها تا ۱۵ ماه مه با این تغییرات موافقت نکنند، واتس اپ حساب کاربری آنها را حذف نخواهد کرد با این وجود تا زمانی که با این شرایط موافقت نکنند، نمی توانند از همه امکانات حسابشان بهره مند شوند.

واتس اپ اعلام نموده که برای مدت کوتاه، کاربران می توانند تماسها و نوتیفیکیشنها را دریافت نمایند اما قادر به خواندن و ارسال پیام از این اپلیکیشن نخواهند بود.

زمانی که حساب کاربری حذف شود، این حذف دائمی خواهد بود و دیگر کاربران نمی توانند آنرا معکوس کرده و حسابشان را بازیابی کنند. همینطور تاریخچه پیامهای حساب کاربران به صورت دائمی حذف خواهد شد.

کاربرانی که با تغییر سیاست واتس اپ موافقت نکنند، از همه گروههایی واتس اپ که در آنها حضور دارند، حذف خواهند شد.

کاربران بک آپ (نسخه پشتیبان) کامل واتس اپ را از دست می دهند با این وجود این شرکت به کاربران فرصت می دهد قبل از ۱۵ ماه مه نسخه بک آپ حسابشان را تهیه کنند.

واتس اپ اعلام نموده که قبل از ۱۵ ماه مه کاربران می توانند آرشیو پیامهایشان در اندروید یا آیفون را منتقل کرده و گزارشی از حسابشان را دانلود کنند.

بر اساس گزارش وبسایت gadgetsnow، طبق اعلام واتس اپ، کاربران می توانند بعد از ۱۵ ماه مه با آپدیت سیاست حریم خصوصی واتس اپ موافقت کنند و سیاست در ارتباط با کاربران غیرفعال درباره آنها اعمال می شود. بر مبنای سیاست کاربران غیرفعال، محتوایی که در گوشی کاربر قبل از حذف شدن حساب وجود دارد، خواهد ماند تا این که اپلیکیشن واتس اپ از گوشی حذف شود. هنگامی که کاربر در همان دستگاه بخواهد وارد واتس اپ شود، محتوایی که در گوشی ذخیره شده بود باردیگر قابل مشاهده می شود.





منبع:

1399/12/05
13:58:11
0.0 / 5
46
تگهای خبر: اپل , اجرا , اندروید , بازی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
لینک دوستان كمیاب آنلاین